2010. máj. 22.

Munka, munka

A tegnap és a ma munkával telt, mivel nem esett az eső. Az időjárás még így se tökéletes, tegnap télikabát kellett, ma csak egy póló. Mindkét nap nagyrészt a csirke-udvar kerítésén ügyködtünk, ma délután pedig még a zöldséges kertben is. Ma megosztva dolgoztunk, én korán kezdtem, így mára már befejeztem. A többiek reggel lazsáltak, így nemsokára mennek segíteni a farmházhoz. Lesz egy 70 fős csoport, akik éjfélkor akarnak enni. Mondjuk nem volt nagy élmény kora reggeltől dolgozni, tegnap megint koncerten voltunk és csak hajnalban kerültem ágyba. Ugyanazok a gyerekek kornyikáltak, mint előző nap, csak most csoportban. Egész jó volt, meg ugye a fars hangok azért így nem voltak annyira zavaróak, mint szólóban. Elég későn volt, sok lassú számot játszottak, a közönség egy része be is aludt a produkciókon. :-)
Mivel mostanság sokat gürcöltünk, holnap és holnapután szabadok vagyunk és kirándulni megyünk. Mondjuk arra mindig találunk időt, hogy ebéd után vagy késő délután lazsáljunk egyet. Pati rohan netezni, hogy a barátjával beszéljen, Koen rendszeresen alszik egyet délután, én meg kitelepszek a nyugágyba bambulni egyet, közben pedig a macska alszik egy jót az ölemben. Ez a rendesebbik macsek, néhány hete érkezett és úgy látszik, végül letelepszik itt. A másik 1-2 naponta jelenik meg kajálni, elég viharvert külseje van, ráadásul most fekete listán van. Jöttek vendégek ide a ház melletti apartmanba, nyitva hagyták az ajtót, a macska meg bement és összepisilt mindent... Így kezdődik egy "klassz" nyaralás. Máris költözhettek át a szomszédos apartmanba.
Ha már taglaltam Artut és a macskákat, akkor nem hagyom ki a 2 boxert sem: Bennit és Biancat. Annyira aranyosak, odavannak mindenkiért. Minden embert lerohannak, összevesznek, hogy ki kapja a simogatást (még jó, hogy 2 kezem van, mindegyikre jut egy kutya) és a lábamra telepszenek, nehogy elmenjek és abbahagyjam. Elvileg házőrzők lennének, de szerintem a betörőknek is az ölébe ugranának egy kis simogatásért. Egy baj van velük, a nyáltenger. Kinek rémlik az "Egyik kopó, másik eb" című filmből a kutya? Ahogy folyik a nyála és aztán megrázza a fejét? Na, annyira azért nem rossz itt a helyzet, de ketten vannak, dupla adag...
Végezetül két fotó a kilátásról két ellenkező irányba:


Nincsenek megjegyzések: